Welkom bij Pure Line!

Mijn naam is Marieke Gondrie. Ik ben geboren in Helmond (NL) 1980. Mijn passie ligt bij voeding en beweging.

 

Ik ben afgestudeerd als houdings- en bewegingstherapeut Cesar aan de Hogeschool van Utrecht.

Tijdens mijn studie heb ik mijn eindstage bij een sportfysiotherapeut afgerond. Van hieruit heb ik de opleiding gewichtsconsulente en orthomoleculaire voeding gevolgd. Bij sport en beweging lag mijn passie omdat je vanuit deze richting je kan focussen op preventie waarbij je iemand kan helpen voordat hij lichamelijke en psychische klachten krijgt.

 

Naast de beweging en houding kwam ik er al snel achter dat ook voeding een belangrijke rol speelt in de gezondheid en vitaliteit van de mens. Van hieruit heb ik de opleiding gewichtsconsulente gevolgd.

De afgelopen jaren heb ik vele mensen begeleid in het afvallen door mij te richten op hun voeding maar daarnaast ook te kijken naar hun beweging.

 

In 2013 ontdekte ik PowerSlim waarbij ik versteld stond van de verbluffende resultaten.

Ik zag vrouwen veranderen, die eerst jaren gemotiveerd aan het afvallen waren, maar daarna stil stonden of op hun probleem zones moeilijk afvielen. Ik zag dat hun figuur veranderde omdat het gewicht en vetpercentage omlaag gingen maar spiermassa behouden bleef. Ze vielen af op hun 'probleem zones', maar bleven zich daarnaast ontzettend fit voelen.

Vanuit mijn eigen ervaringen en enthousiasme voor het product wil ik hier graag mensen mee gaan begeleiden.

 

Het belangrijkste onderdeel van de trajecten die ik aanbied is: coaching.

Afvallen is een lichamelijk, maar vooral ook een mentaal proces. Door je patronen te doorbreken met praktische tips over voeding en beweging wil ik je laten ervaren hoe je deze tips binnen je dagelijkse leven kan toepassen om je overtollige kilo's kwijt te raken, je energieker te voelen en je gezondheid te verbeteren.