Jozé

Hallo, mijn naam is Jozé Hermes en ben 54 jaar oud. Na de geboorte van onze kinderen ben ik in gewicht behoorlijk toegenomen. Daarbij kwam ook nog eens het verwijderen van de gal en artrose en een hernia bij. Dus veel bewegen zat er voor mij niet in.

 

De kilo's vlogen erbij, het zwaarste moment was voor mij 98 kg. Ik heb diverse dieeten geprobeerd maar alles was maar tijdelijk en moeilijk om vol te houden.

Totdat ik vorig jaar bij een vriendin kwam, zij was bezig met het dieet POWERSLIM en was heel tevreden. De kilo's vlogen er letterlijk af. Ik heb gelijk een beetje geproeft van de producten en ik moet eerlijk zeggen ze smaakten heerlijk. Bij thuiskomst heb ik contact opgenomen met Mariekie Grondie in Overpelt en een afspraak gemaakt.

 

Bij mijn eerste keer op de weegschaal bij Marieke woog ik 95,3 kg. Het streven voor mij was om onder de 90 kg te komen. 

 

Het POWERSLIM dieet is goed te volgen. Lekkere smakelijke recepten. Ik heb nooit honger gehad. Met de goede persoonlijke begeleiding ben ik uiteindelijk in 3 maanden 10 kg afgevallen. Ook ga ik bewuster boodschappen doen, ik kijk wat er bijvoorbeeld aan suikers en diverse in zitten voordat ik een product koop. 

 

Ik voel me fitter, slaap beter, omdat ik minder last heb van mijn artrose.