Voor mij dit jaar een stralend begin!

Mijn succesverhaal met PowerSlim

 

Mijn gewichtstoename is geleidelijk gekomen na een rugoperatie aan een dubbele hernia in 2009. Nadien mocht ik een tijdje niet sporten en zag ik de kilo’s er bij komen. Ik was ook nog eens chocolade-verslaafd en met regelmatig emotionele eetbuien werden dat er alleen maar meer. Toen ik zag dat de weegschaal 84,4 kg aangaf, besloot ik eindelijk om er iets aan te doen.

 

 

 

Via mijn zus kwam ik in contact met mijn voedingscoach. Tijdens mijn 1ste consultatie vroeg ik naar de mogelijkheid om af te slanken, hierop stelde zij mij PowerSlim voor. Ik heb meteen een afspraak gemaakt om onmiddellijk langs te komen. Naar een PowerSlim coach gaan was mijn beste beslissing ooit.

 

Ik vond de verschillende fasen van het PowerSlim dieet heel goed haalbaar. Ik was vooral aangenaam verrast over hoe lekker sommige producten van PowerSlim waren. Zoals iedereen had ik ook ups en downs, maar gelukkig kon ik hiervoor steeds terecht bij mijn coach. Om het vol te houden moet je eerlijk zijn t.o.v. je coach maar vooral tegenover jezelf! Zoals men zegt ‘eerlijkheid duurt het langst’.

 

Het contact met mijn coach was en is nog steeds zeer goed. Ik vond de wekelijkse opvolging super en kon altijd met vragen bij haar terecht. Ook via sms en whatsapp. Eigenlijk vond ik het hele traject niet zo heel zwaar. Je moet je er gewoon ‘klaar’ voor voelen. Ik hou vooral van de routine en structuur in het dieet dat PowerSlim biedt.

 

 

 

 

Ik voel me nu supergoed in mijn vel en ben heel bij dat ik eindelijk mijn gewenste gewicht heb bereikt. De 1ste keer dat ik nieuwe kledij ging kopen, kon ik niet vatten dat ik van een maatje 44 terug naar een maatje 38 was gegaan. In mijn hoofd voelde ik mij nog steeds ‘dik’ maar de weegschaal alsook de spiegel bewezen het tegendeel. Ik ben vooral supertrots op mezelf dat het mij is gelukt.

Door dit hele proces ben ik anders over eten gaan denken. Ik zondig enkel als ik het de moeite vind. Dit is niet altijd zo makkelijk en uiteraard zondig ik ook wel eens onbezonnen maar dankzij de steun van mijn coach weet ik nu hoe ik mij moet herpakken en zal dit dan ook doen.

 

Ik sluit mijn succesverhaal af met het volgende citaat ‘mens sana in corpore sano’, een gezonde geest in een gezond lichaam.