DIT BEN IK… EN IK GA BLOGGEN…. OVER MIJN PASSIE…..VOEDING, BEWEGING EN LIFESTYLE!!!

Yes, ik heb besloten om een blog te beginnen.

Pfew ….het had wat voeten in de aarde ….want zo makkelijk is het niet om dat, wat je in je hoofd hebt ook op papier te zetten. 

Mijn blog,…..waarin ik jou wil meenemen in de wereld van gezondheid, lifestyle en trends op het gebied van voeding en beweging. Het is een web (op het web) waar je veel informatie over voeding kan vinden maar waar je soms, misschien ook het spoor bijster bent.

Ik tenminste wel… als voedingscoach notabene . Door alles te filteren wil ik je leuke en snelle tips meegeven die je makkelijk kan toepassen in je dagelijks leven.

Maar voordat ik je meeneem in mijn wereld, zal ik mij eerst even voorstellen in een speed kennismaking. Ik ben …Marieke Gondrie, 37 jaar, moeder van 2 kids, Powerslim coach, Cesartherapeut, orthomoleculaire voedingscoach en al bijna weer 12,5 jaar aan het werk in de wereld van bedrijfsfitness en bedrijfsvitaliteit waar ik mensen begeleid op het gebied van voeding en beweging. Daarnaast ben ik coördinator van het team van voeding coaches die landelijk actief zijn binnen bedrijven. Ik heb mijn eigen Center waar ik mensen begeleid met Powerslim ,klassieke voeding en waarvan uit ik personal training geef.

Voeding is mijn passie. Mijn interesse heeft daar altijd al gelegen. 

Vanaf dat ik jong was, heb ik zelf altijd op mijn voeding moeten letten. Misschien is het daar wel door gekomen??? Ik vind het in ieder geval heel leuk om er mee bezig te zijn. Zo kan ik een kookboek ‘s avonds in bed lezen alsof het een gewoon boek is. Ik houd alle trends goed in de gaten, maar probeer vooral ook te filteren. Dat moet wel als je mensen optimaal wilt begeleiden. Want man o man wat is er veel informatie over voeding te vinden.

Voor mijn werk geef ik workshops over voeding binnen grote bedrijven en begeleid ik mensen individueel. Doordat ik bij zeer uiteenlopende bedrijven kom, heb ik een breed beeld gekregen van wat mensen bezig houdt op het gebied van voeding en beweging.

Een aantal uren werk ik als instructeur op de fitnessvloer en geef ik spinning. Dat laatste vind ik heerlijk. Je kan je helemaal geven. Even wat anders ;-)

In 2013 ben ik naast mijn werk, mijn eigen bedrijf ‘Pureline afslank- en lifestyle coaching’ begonnen. Via mijn bedrijf begeleid ik mensen individueel. Vaak kreeg ik te horen: ‘Marieke waarom ga je al je ervaringen die je hebt opgedaan niet in een boek schrijven. ‘ Het klinkt gek, maar hoe gemakkelijk het is om je ervaring mondeling te delen, zo moeilijk vind ik het om het op te schrijven in een boek. 

Daarom is deze blog misschien wel een eerste stap in mijn ‘schrijfcarrière’. 

Het is voor mij een uitdaging en ik hoop voor jouw een hoop leesplezier!!!

Liefs Marieke